Home > Interieuradvies
Stoel Vince Beige

De perfecte match voor een persoonlijk interieur!

Bent u op zoek naar wat sfeervolle accessoires en een finishing touch? Wij kunnen u adviseren in de winkel door middel van foto’s van uw interieur. Samen zoeken we dan naar de juiste items om uw huis gezellig aan te kleden.

Heeft u meer advies nodig omdat u er echt niet uit komt welke bank, stoelen of eettafel in uw interieur passen? De interieuradviseurs van Sfeervol Wonen geven graag een interieuradvies op maat bij u thuis. Zij brengen samen met u de struikelblokken in kaart en zoeken naar een passende oplossing. Hierbij kunt u denken aan kleur, materiaal en product advies.

Interieurontwerp voor uw woning

Tijdens een intake van ongeveer 1 uur wordt er op basis van uw huis een advies gegeven. Van onze stylisten ontvangt u een kant-en-klaar advies om van uw huis een thuis te maken. Zo creëert u een prachtig interieur met een sfeervolle uitstraling die helemaal voldoet aan uw eigen smaak en wensen.

Bij Sfeervol Wonen kunt u rekenen op persoonlijke aandacht voor een gepast en eerlijk advies. Een interieuradvies gesprek aan huis kost €297,-. Bij een bestelling, op basis van dit advies, vanaf €3500,- wordt dit bedrag als korting verrekend op de totaalprijs. Neem contact met ons op, maak een afspraak via onderstaand boekingssysteem of loop eens binnen. Sfeervol Wonen staat 6 dagen per week voor u klaar!

Meer informatie
Hoge gelakte Aziatische kast - Zwart